Prigoană numără dimineaţa câte maşini au luat cu japca angajaţii lui

Silviu Prigoana incepe dimineata tarziu. Asteapta ca angajatii sai sa ridice cateva masini din Sectorul 3 si sa incaseze banii bietilor oameni care nu au avut unde sa parcheze. Fiecare masina aduce lui Prigoana si Primariei cate sase milioane de lei vechi. Sunt bani putini pentru milionar, dar multi pentru oamenii simplii. Puscaria pentru masinile ridicate de gunoierii lui Prigoana se afla afara din Bucuresti. Vehiculele sunt carate dincolo de comuna Pantelimon intr-o fosta fabrica denumita acum de afacerist Academia de Mediu si Servicii Publice.

Prigoana

Primele miscari de la locuinta familiei Prigoana apar dimineata cand se face aprovizionarea. Un tanar opreste o masina plina cu mancare si incepe sa care sacosele dincolo de portile de fier forjat. Imediat, doua femei ii sar in ajutor. Dupa ce o parte de mancare ajunge pe masa familiei Prigoana-Bahmutan pe poarta incep sa iasa si vedetele casei.
Silviu Prigoana este ca de obicei imbracat in negru si cara agale o geanta spre limuzina BMW 760. Se suie cu aerul unui om care nu are probleme si demareaza in forta. El nu pleaca spre centrul orasului, locul in care sotia sa isi bea cafeaua. Prigoana ia in piept traficul de pe centura Bucurestiului. Masina il ajuta daca are unde sa mearga. Cate un tir nu se lasa nici in ruptul capului depasit de bolid.

Prigoana

Pana la urma, cu chiu cu vai, Silviu ajunge la fosta uzina Acumulatorul. Dispeceratul Rosal si asa zisa Academie de Mediu si Servicii Publice au ocupat cladirile. Pentru nestiutori acolo este locul unde, in baza unui contract dubios, masinile parcate ilegal in Sectorul 3 sunt duse fortat de oamenii lui Prigoana. Din aceasta afacere, Rosal incaseaza cate sase milioane pentru fiecare vehicul, bani pe care ii imparte cu primaria. Pentru fiecare zi de cazare a masinilor, proprietarii platesc cate un milion si jumatate de lei vechi. Nici Prigoana si nici prietenul sau Negoita nu stiu ca multi soferi castiga acei bani intr-o luna de munca. Oricum in fiecare dimineata milionarul se duce sa numere masinile si sa incaseze banii.

Prigoana

Portarul priveste semet cum limuzina patronului se strecoara in curte. Un caine vagabond asteapta cuminte ca Prigoana sa plece pentru ca el sa treaca in cealalta parte a curtii. Marele om se da jos tacticos si isi ia geanta. El priveste in jur, apoi dispare intr-o cladire unde angajatii urmeaza sa ii spuna cate masini si cate tone de gunoi au fost ridicate. Cu gunoiul este alta poveste: pentru fiecare tona primaria plateste o suma. Ideea de baza este ca mai multe masini si mai multe gunoaie inseamna mai multi bani.